Wie is Besparenkan

De website Besparenkan is een initiatief van Motto Products B.V.
Doel van Besparenkan is om voor u als consument meer duidelijkheid te scheppen in de vaak onoverzichtelijke markt van energie, internet, televisie, telefonie en verzekeringen.

Wij proberen u veel werk te besparen door al een voorselectie te maken in de meest gunstige producten en leveranciers. Vervolgens kunt u zelf via ons online 3-stappen plan, uw uiteindelijke keuze bepalen. Of u maakt gebruik van ons telefoonteam dat in overleg met u de meest gunstige aanbieding, geheel toegesneden op uw eigen situatie bepaalt.

Besparenkan houdt voor u de prijzen in de gaten, maar we letten ook op de kwaliteit en service die door de leveranciers geboden wordt. Dit betekent dat als u onze adviezen volgt, u niet alleen verzekerd bent van het meest gunstige aanbod voor uw persoonlijke situatie, maar dat u er van op aan kunt, dat uw nieuwe leverancier ook betrouwbaar is. Wanneer u met behulp van ons telefoonteam een aanbieder heeft gevonden die past bij uw persoonlijke voorkeuren, zorgt Besparenkan voor een snelle en duidelijke afhandeling van uw aanvraag.

Onze dienstverlening is te verdelen in de 2 volgende activiteiten

Telefonische diensten

Indien u uw gegevens bij ons achterlaat neemt een van onze bespaarcoaches telefonisch contact met u op voor het geven van een persoonlijk advies dat gebaseerd is op de door uw verstrekte gegevens. Onze bespaarcoaches zijn op de hoogte van de actuele aanbiedingen, en de regels en voorwaarden omtrent het product waarin u geïnteresseerd bent. Op deze manier krijgt u niet alleen informatie over de voor u meest gunstige aanbiedingen, maar kunnen ook eventuele andere vragen die u heeft beantwoord worden.

Online diensten

Via onze website kunt u besparingsadviezen en handige bespaartips ontvangen. Het Besparenkan team is voortdurend bezig te zoeken naar producten uit diverse branches om de dienstverlening via onze website uit te kunnen breiden. Zo hopen wij u in de toekomst ook van dienst te kunnen zijn op het gebied van hypotheken en vele andere producten.