Scarlet in actie voor Serious Request

Serious Request 2011

De Serious Request actie van 3FM krijgt ondersteuning. Van 21 t/m 24 december betreden drie lokale dj’s een Glazen Huis in Emmeloord. Internetprovider Scarlet steunt dit initiatief van de provincie Flevoland. De provider heeft internetlijnen aangelegd en een callcenter opgezet, zodat mensen nummers kunnen aanvragen en donaties via de telefoon kunnen toezeggen.

Serious Request zamelt dit jaar via het Glazen Huis in Leiden samen met het Rode Kruis geld in voor moeders in oorlogssituaties. Met het geld wordt deze kwetsbare groep geholpen aan onderdak, medische hulp, voedsel en drinkwater. Het Rode Kruis zet zich daarnaast in om vrouwen een eigen inkomen te laten verdienen en maakt zich hard voor het terugvinden van vermiste familieleden. Alles onder het motto: Help een moeder, red een gezin.

Internet, telefonie en televisie

Wilt u ook uw internet, telefonie en televisie onderbrengen bij één aanbieder? Doe dan de postcodecheck om alle mogelijk pakketten van verschillende providers eenvoudig en snel met elkaar te vergelijken!