Wat is energieverbruik?

Wat is energieverbruik?

Iedereen gebruikt dagelijks energie. De ene persoon gebruikt meer energie dan de andere. Heb jij inzicht in hoeveel energie je op dagelijkse basis nodig hebt? Zet jij bijvoorbeeld snel de verwarming hoger als je het koud hebt, of sta je graag lang te douchen? Ben je dagelijks veel thuis? Door inzicht te krijgen in je dagelijkse energieverbruik kun je doelgericht besparen. Immers, alle kleine beetjes helpen! Dit is niet alleen maar goed voor je portemonnee, maar ook nog eens voor het milieu! Onder energieverbruik verstaan we dus het totaal gebruikte energie in je woning.


Online vergelijking

Wil je ook switchen naar een nieuwe energieleverancier? Maak dan een vergelijking met onze online vergelijker en kijk bij welke energieleverancier jij de hoogste besparing kunt realiseren.