Budget Energie

Algemeen

Energielabel

Brandstofmix 2016
Energiebron percentage
Biomassa 0.0%
Waterkracht 0.0%
Wind 44.0%
Zon 56.0%
Overig (duurzaam) 0.0%
Aardgas 0.0%
Kolen 0.0%
Nucleair 0.0%
Overig (niet duurzaam) 0.0%
Milieuconsequenties 2016
CO2 0 g/kWh
Kernafval 0 g/kWh

Overstappen

Overstappen van uw huidige leverancier naar Budget Energie is heel eenvoudig dankzij onze telefonische overstapservice.

In onderstaand overzicht ziet u hoe een dergelijke overstap verloopt.

 1. 1 Adviesgesprek

  Tijdens het gesprek met een van onze bespaarcoaches wordt uw energiegebruik besproken. Op basis van de verkregen gegevens wordt een berekening gemaakt en gekeken of een van de leveranciers waarmee wij samenwerken voordeliger is dan uw huidige leverancier. Mocht Budget Energie het voordeligst voor u uitpakken, dan verloopt de verdere overstap als volgt.

 2. 2 E-mail

  Aan het einde van het gesprek wordt u een e-mail met een contractvoorstel toegezonden. In dit contractvoorstel staan alle gemaakte afspraken.

 3. 3 Bevestiging

  In de e-mail zit ook een knop waarmee u het contract kunt bevestigen. Door op bevestigen te klikken, ondertekent u als het ware de overeenkomst.

 4. 4 Bedenktijd

  Vanaf de dag waarop u akkoord heeft gegeven door op de knop te klikken, heeft u 14 kalenderdagen wettelijke bedenktijd om de overeenkomst alsnog telefonisch of schriftelijk te annuleren.

 5. 5 Overstap

  Budget Energie zegt de overeenkomst bij uw huidige leverancier op. Alles wordt voor u geregeld, u hoeft dus zelf geen actie meer te ondernemen.

 6. 6 Meterstanden

  De meterstanden worden door Budget Energie bij u opgevraagd.

 7. 7 Levering

  Budget Energie heet u van harte welkom.
  U kunt vanaf dit moment profiteren van alle voordelen die Budget Energie u biedt. Van uw huidige leverancier ontvangt u een eindafrekening.