Dienstenwijzer

Besparenkan is een initiatief van Motto Products B.V. Besparenkan is een financiële assistent dat consumenten helpt met het besparen op de vaste lasten. Ons doel is om voor u als consument meer duidelijkheid te scheppen in de vaak onoverzichtelijke markt van energie, alles-in-1 (internet, televisie en vaste telefonie), mobiel en verzekeringen zodat u een voordelig product kunt kiezen.

Besparenkan zorgt voor een snelle en duidelijke afhandeling van uw aanvraag, de administratieve rompslomp bij een mogelijke overstap wordt u dan ook grotendeels uit handen genomen.

Onze dienstverlening is te verdelen in de twee volgende activiteiten, te weten online vergelijkingen en telefonisch advies.

Online vergelijking

Op onze website besparenkan.nl is het mogelijk energie producten onderling te vergelijken.

Energie

De online energie vergelijker biedt de mogelijkheid op basis van uw adres meer dan 15 energieleveranciers met elkaar te vergelijken. De kosten (waaronder de tarieven en de toeslagen) zijn toegespitst op uw woonadres.

Telefonisch advies

Tevens heeft Besparenkan een telefoonteam van bespaarcoaches. Indien u uw gegevens bij ons achterlaat neemt een van onze bespaarcoaches telefonisch contact met u op voor het geven van een persoonlijk advies dat toegesneden is op uw situatie. Onze bespaarcoaches zijn op de hoogte van de actuele aanbiedingen en de regels en voorwaarden omtrent het product waarin u geïnteresseerd bent. Op deze manier krijgt u niet alleen informatie over de voor u meest gunstige aanbiedingen, maar kunnen ook eventuele andere vragen die u heeft beantwoord worden.

Energie

Bij telefonisch energieadvies hebben wij gekozen voor een samenwerking met vijf leveranciers, te weten Budget Energie, energiedirect.nl, Essent, Greenchoice en NLE waarvan wij speciale door Besparenkan bedongen tarieven vergelijken met de tarieven die uw huidige leverancier momenteel op haar website communiceert.
Hierdoor zijn wij bij een telefonisch advies niet onafhankelijk. De tarieven en acties bij een telefonisch advies kunnen afwijken van de gehanteerde tarieven en acties in de online vergelijking.

Voor meer informatie over de verschillende leveranciers, hun privacybeleid en algemene voorwaarden kunt u terecht op onze informatiepagina voor de betreffende leverancier mits deze beschikbaar is:

  • Budget Energie
  • energiedirect.nl
  • Essent
  • Greenchoice
  • NLE