Dienstenwijzer

Besparenkan is een initiatief van Motto Products B.V. Doel van Besparenkan is om voor u als consument meer duidelijkheid te scheppen in de vaak onoverzichtelijke markt van energie, internet, televisie, telefonie en verzekeringen en zo een mogelijke besparing op uw vaste lasten te kunnen realiseren.

Besparenkan zorgt voor een snelle en duidelijke afhandeling van uw aanvraag, de administratieve rompslomp bij een mogelijke overstap wordt u dan ook grotendeels uit handen genomen.

Onze dienstverlening is te verdelen in de twee volgende activiteiten, te weten online vergelijkingen en telefonisch advies.

Online vergelijking

Op onze website besparenkan.nl is het mogelijk energie, internet, televisie en telefonie producten onderling te vergelijken.

Energie

De online energie vergelijker biedt de mogelijkheid op basis van uw adres meer dan 15 energieleveranciers met elkaar te vergelijken. De kosten (waaronder de tarieven en de toeslagen) zijn toegespitst op uw woonadres.

Wij zijn 100% onafhankelijk bij de online energie vergelijking, er wordt geen voorkeur gegeven aan één of meerdere leveranciers.

Internet – Televisie – Telefonie

Met onze online vergelijker voor internet, televisie en telefonie vergelijkt u meer dan 10 aanbieders op prijs, aantal zenders, en meer. De vergelijking wordt gemaakt aan de hand van uw postcode en huisnummer, zo worden producten die op uw adres niet geleverd kunnen worden ook niet getoond in de vergelijking.

Wilt u profiteren van de beste deals, maak dan zelf een online vergelijking. Bij een aantal leveranciers zijn de tarieven, die wij aanbieden in onze online vergelijker, zelfs gunstiger op de website van de leverancier zelf.

Wij zijn 100% onafhankelijk bij de online internet, televisie en telefonie vergelijking, er wordt geen voorkeur gegeven aan één of meerdere aanbieders.

Telefonisch advies

Tevens heeft Besparenkan een telefoonteam van bespaarcoaches. Indien u uw gegevens bij ons achterlaat neemt een van onze bespaarcoaches telefonisch contact met u op voor het geven van een persoonlijk advies dat toegesneden is op uw situatie.Onze bespaarcoaches zijn op de hoogte van de actuele aanbiedingen en de regels en voorwaarden omtrent het product waarin u geïnteresseerd bent. Op deze manier krijgt u niet alleen informatie over de voor u meest gunstige aanbiedingen, maar kunnen ook eventuele andere vragen die u heeft beantwoord worden.

Energie

Bij telefonisch energieadvies hebben wij gekozen voor een samenwerking met zes leveranciers, te weten Budget Energie, energiedirect.nl, Essent, Greenchoice, HuismerkEnergie en Qurrent waarvan wij speciale door Besparenkan bedongen tarieven vergelijken met de tarieven die uw huidige leverancier momenteel op haar website communiceert.
Hierdoor zijn wij bij een telefonisch advies niet onafhankelijk. De tarieven en acties bij een telefonisch advies kunnen afwijken van de gehanteerde tarieven en acties in de online vergelijking.

Voor meer informatie over de verschillende leveranciers, hun privacybeleid en algemene voorwaarden kunt u terecht op onze informatiepagina voor de betreffende leverancier mits deze beschikbaar is: